Projektijohtaminen koulutus

Huom!
Hakuaika
koulutukseen
päättyy
6.10.2014.

Koulutuksen infotilaisuus 25.9. klo 12.00-13.00 kokoushuone Amerikka, Teknologiantie 1, Linnanmaa

Yleiskuvaus
Tavoite
Hakeminen valmennukseen
Valmennuksen sisältö


Yleiskuvaus

Työelämä on muuttunut. Aiemmin tyypilliset, pitkät ja vakinaiset työsuhteet ovat muuttuneet yhä useammin määräaikaisiksi. Toistuvasti ne on sidottu jonkun tai joidenkin projektien toteuttamisajaksi. Usein tämä koskee tehtäviä, joissa edellytetään korkeakoulututukintoa. Myös työpaikan saamisen edellytykset ovat tiukentuneet. Alan ammatillisen osaamisen lisäksi vaaditaan mm. riittäviä projektihallintataitoja, tai vaativimmissa tapauksissa näyttöä onnistuneiden projektien läpiviennistä. Projekteissa ’kouliintumattoman’ työhakijan on vaikea, ellei mahdotonta saada koulutustaan vastaavaa työtä. Tietekninen osaaminen on must.

Työnsaantimahdollisuuksia voidaan kuitenkin edesauttaa projektijohtamisen täsmäkoulutuksella.

 

Kohderyhmä ja tavoite

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti taloudellisista ja tuotannollisista syistä irtisanotut TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuva kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulutus. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti projektityöskentelyyn osallistuneita henkilöitä. Hyvät sosiaaliset taidot ja tietotekniset valmiudet katsotaan eduksi.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden valmiuksia projektin suunnittelussa ja läpiviemisessä. Koulutuksen osallistujilla on mahdollisuus kansainvälisesti hyväksytty todistus projektinjohtamisessa - IPMA D-tason sertifikaatti.

Sivun alkuun

 

Hakeminen valmennukseen

Projektihallinnan koulutusohjelma on työvoimakoulutusta ja siihen haetaan työvoimatoimistojen kautta. Hakuaika koulutukseen päättyy 6.10.2014. Koulutus alkaa 27.10.2014.

Normaalien hakurutiinien lisäksi haluamme Sinulta lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n, jotka lähetetään Antti Peroniukselle (viestin aiheeksi Projektijohtamisen koulutus). Itsellesi tärkeiden asioiden lisäksi haluamme kuulla projektiosaamisestasi ja -kokemuksistasi sekä hieman urasuunnittelustasi. Pyydämme nimeämään hakemuksen ”Sukunimi Etunimi hakemus.rtf”. Papereiden perusteella osa hakijoista valintahaastatteluihin, joiden pohjalta tehdään lopulliset opiskelijavalinnat. Lisätietoa Antti Peronius p. 050-4362316, Oulusoftin työvoimakoulutuksen pääsivulta ja työvoimatoimiston koulutussivuilta.

Huom! Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus 25.9. klo 12.00-13.00 kokoushuone Amerikka, Teknologiantie 1


Koulutuksen sisältö


Sivun alkuun | Työvoimakoulutuksen pääsivulle

 

 


 

 Uutta oppimaan

 Ryhmässä tai sen johtajana